Роль державно-приватного партнерства в досягненні Цілей сталого розвитку до 2030 року - Marianovych, Maryna (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2017)
У статті проведено аналіз досвіду реалізації проектів державно-приватного партнерства в країнах Європейського Союзу, Євразійського Союзу та в Україні, зокрема з погляду їхнього впливу на досягнення Цілей сталого розвитку, визначених Організацією Об’єднаних Націй до 2030 р. Обґрунтовано першочергові завдання щодо розвитку фінансового забезпечення реалізації проектів державно-приватного партнерства в Україні з огляду на розвиток критичної для забезпечення сталого розвитку інфраструктури. Матеріал надійшов 01.05.2017