Сучасні інструменти цифрового маркетингу в системі інтегрованих маркетингових комунікацій - Gumenna, Oleksandra (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
У статті досліджено сутність понять Інтернет-маркетингу та цифрового маркетингу в контексті їхньої ролі в системі інтегрованих маркетингових комунікацій. Проведено аналіз сучасних теоретичних досліджень та практичних розробок з використання сучасних технологій цифрового маркетингу, зокрема крауд-маркетингу та його головних інструментів. Розглянуто пропозиції з використання технологій цифрового маркетингу на підприємствах АПК з урахуванням переваг, які отримують українські підприємства за практичного їх використання. Матеріал надійшов 29.04.2016