Монетарні стратегії: загрози реалізації в українській економіці - Gluschenko, Svitlana (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
У статті виділено та охарактеризовано фактори та умови економічного розвитку України, що нівелюють очікувані позитивні ефекти монетарних стратегій, зокрема вплив валютного та цінового каналів на українську економіку. Матеріал надійшов 3.03.2016