Інфраструктурний аналіз монетарної трансмісії України в період економічної нестабільності - Zhuk, Vasyl (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто систему детермінант ефективності (інфраструктуру) механізму монетарної трансмісії. Досліджено, що для економік, які переживають значні системні зміни чи періоди економічної нестабільності, ця інфраструктура визначає особливості роботи монетарної трансмісії у порівнянні із класичною її моделлю. Крім того, наведено числові виміри деяких інфраструктурних детермінант та їхні значення для економіки України. Матеріал надійшов 31.03.2016