Характеристичні особливості ризик-менеджменту в сегментів мікрокредитування - Kaminskyi, Andriy (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
Досліджено характеристичні особливості організації ризик-менеджменту в сегменті коротких (мікро-) кредитів. Показано, що параметри кредитних відносин у цьому сегменті мають суттєві відмінності. Досліджено відмінності оцінки кредитного ризику у цьому сегменті. Запропоновані підходи до оптимізації системи ризик-менеджменту. Пояснено логіку аналізу та оцінки ризику при реалізації онлайн-кредитування. Матеріал надійшов 31.03.2016