Неформальна зайнятість в Україні на основі опитування 2007 року - Nezhyvenko, Oksana (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
Неформальна зайнятість стала великою проблемою для економіки України в процесі її адаптації до ринкових умов. Динаміка кількості учасників неформального сектора зростає протягом останніх років. Ця стаття є аналізом нинішнього стану неформальної зайнятості України. Детальну увагу приділено розподілу трудових ресурсів між різними категоріями населення. Ринок праці України досліджено на основі використання статистичних даних опитування Ukrainian Longitudinal Monitoring Survey за 2007 рік. Матеріал надійшов 31.03.2016