Івент-маркетинг як сучасний інструмент впливу на споживача - Pichyk, Kateryna (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто сутність та класифікацію івент-маркетингу як сучасного інноваційного інструменту для формування конкурентного успіху підприємства. Сформовано алгоритм побудови івенту та визначено критерії ефективності заходу для розробки дієвої стратегії розвитку компанії в сучасних економічних умовах. Матеріал надійшов 31.03.2016