Роль національної інноваційної системи в процесі інтернаціоналізації інноваційної діяльності - Rylach, Nataliia (Наукові записки НаУКМА. Економічні науки, 2016)
Національна інноваційна система є якісно новим явищем, яке почало формуватися під впливом перетворення науки та технологій на головний фактор економічного розвитку. Це явище є об’єктивно необхідною формою реалізації НТР, враховуючи той факт, що при її функціонуванні впровадженням інновацій займаються окремі фірми, інституції тощо, і тому відбувається створення єдиного комплексу розробки, впровадження, оновлення, використання техніки та технологій у межах країни. Матеріал надійшов 08.04.2016